0766 278 611

Despre noi

Misiunea noastră este aceea de schimbare a ”conceptului” și ”optica” despre îngrijirea părului, unghiilor și a pielii, prin abordări noi, inovative, dezvoltând astfel o cultură în domeniul înfrumusețării. Evolution Beauty&SPA este situat intr-o zona centrală și plină de viață, iar echipa nostră este formată din tineri profesioniști și cu pasiune pentru meseria aleasă. Fiecare client beneficiază de servicii personalizate și este tratat cu profesionalism Vă așteptăm mereu cu drag într-un mediu ambiental plăcut, atmosferă relaxantă, un zâmbet pe față si cu o cafea bună.

Life is good, Evolution is Beauty!

Echipa noastră

Ramona Patlagescu

Nail expert & Fondator EVOLUTION BEAUTY & SPA

Numele meu este Ramona Pătlăgescu și sunt pasionată de ceea ce fac. Iubesc frumosul, perfecțiunea unghiilor și persoanele care pun preț pe acest lucru.

Am început în 2011, din pasiunea pentru unghii frumoase și sănătoase, de unde am dezvoltat mai apoi, dintr-o idee un întreg concept, care deservește frumusețea mâinilor și sper în viitor, un brand de care sunt foarte mândra.

Frumusețea și îngrijirea, nu doar a unghiilor, ci și a mâinilor, m-a pasionat întotdeauna, motiv pentru care am început să ofer clienților din ce în ce mai mult serviciile de manichiură-pedichiură SPA. Atunci s-a născut EVOLUTION BEAUTY&SPA centrul care înglobeaza toata pasiunea și munca mea de peste 10 ani de zile.

Motto:

“ Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă.’’

William James

Daniela Maties

Nail Artist

Numele meu este Daniela Mătieș, profesez în domeniul manichiurii de peste cinci ani și sunt pasionată de nail-art, design minimalist și pictură manuală.

Cred că unghiile curate, hidratate și bine îngrijite sunt cartea de vizită a oricărei femei și de asemenea, o oglindă a personalității acesteia.

Claudia Chisalita

Cosmetician

Mă numesc Chisăliță Claudia și sunt pasionată de tot ce înseamna Beauty.  

Am o experienta de peste 5 ani in domeniul cosmeticii si sunt mandra de tot ce am realizat pana acum. Fiecare persoana este diferita in felul ei, iar fiecare tip de ten este diferit si necesita abordare personalizata. Iubesc aceasta profesie, iar ea ma rasplateste emotional.

“Frumosul este simbolul binelui moral.”

Lucian Maties

Hair stylist

Salut, mă numesc Lucian, și lucrez in arta părului din anul 2014. In paralel cu activitatea de zi cu zi la salon, lucrez și la Teatrul National Timișoara, unde coafurile realizate devin mai extravagante decât cele din salon. Sunt specializat pe Balayage si păr blond, imi place să abordez un look cât mai natural in părul clientelor.

Vă aștept să ne cunoaștem in cadrul salonului Evolution Beauty.

Debora Rad

Hair stylist

Ma numesc Debora Rad si am o experiența vastă in domeniul coafurii. Iubesc foarte mult ceea ce fac si fiind mereu in pas cu tendințele din domeniu sunt deschisă la provocări. Ador sa văd fețele mulțumite ale clientilor!